DEYE Hibrit İnvertörler

Nastech tarafından 6 Eylül 2022 tarihinde gönderildi

DEYE Hibrit İnvertörler

Deye Hibrit İnvertör

Şebekeye bağlı bir invertörün ana görevi, PV dizisinden üretilen DC gücünü kullanılabilir AC gücüne dönüştürmektir. Hibrit invertörler bir adım daha ileri gider ve fazla gücü depolamak için akülerle birlikte çalışır. Gelişmekte olan dünyada hibrit invertörler, zayıf veya kesintili şebekeleri ya da şebeke elektriği eksikliğini telafi etmek için daha çok bir gerekliliktir.

Deye hibrit inverterler tek fazlı 3kW/3.6kW/5kW/8kW ve üç fazlı 8kW/10kW/12kW içerir ve hepsi 48V akü kullanır. Dolayısıyla, güneş enerjisi depolama sistemi, yüksek voltajlı akü sistemine kıyasla daha güvenli ve daha güvenilirdir.

Tek kişilik Faz 5KW Hibrit EU-IP65 3. Nesil

Şebeke etkileşimli invertör birkaç donanım elemanından oluşur. Şebeke etkileşimli invertör, elektrik santrallerinden gelen elektriğin bağlantısını kontrol eder ve izler. Ayrıca, santrallerden gelen fazla gücün kesilmesini de kontrol eder. Talebe bağlı olarak pik zamanda güç dağıtımını sağlar. Fazla gücün kesilmesi durumunda invertör, elektrik arzını en çok talep eden sistemlere geçirerek elektrik kesintilerini önler. Şebeke etkileşimli invertör, ana enerji santrallerinden doğrudan güç kaynağını bir Şebekeden Şebekeye bağlantıya geçirmek için de kullanılabilir. Deye tarafından çözüm ve hizmet - Çin Hibrit invertör üreticisi